2021-11-25 12:14:44• hírek • Bede Emőke

Folytatódik az elektromos és elektronikus hulladékok gyűjtési akciója

Folytatódik az elektromos és elektronikus hulladékok gyűjtési akciója: szombaton, november 27-én 9 és 14 óra között újra több gyűjtőponton is átveszik majd a megunt vagy elromlott készülékeket.

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint ez alkalommal a Vasile Lucaciu (Május 14. lakótelep), a Rákóczi Ferenc (Titulescu tér), illetve a Mircea Eliade Általános Iskoláknál (14-es lakótelep) lehet majd leadni az e-hulladékot. E lehetőséget azonban nem csak azért érdemes kihasználni, mert ingyenesen és az előírásoknak megfelelően lehet megszabadulni az elektromos és elektronikus hulladékoktól, hanem azért is, mert akár nyerni is lehet.


A nagy háztartási gépekért, azaz fagyasztókért, mosó- és mosogatógépekért, gáztűzhelyekért és légkondikért két kupon jár. A közepes méretű készülékekért, mint amilyen például a televízió, a monitor, a számítógép, laptop vagy épp a nyomtató, egy kupon jár, és ugyanennyit adnak a kis háztartási készülékekért és egyéb eszközökért is, azaz például a tabletekért, telefonokért, kábelekért, izzókért, neoncsövekért vagy elemekért. Az így szerzett kuponokkal részt lehet venni a havonta megrendezett országos tombolán, melynek főnyereménye 3 ezer lej, de további három fő 1500 lejt, húszan pedig fejenként 500 lejt nyerhet.


További részletek a tombola kapcsán itt olvashatóak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: